Congres Seminarie Toespraak


AV technieken voor je congres, seminarie,meeting en toespraak. Audiovisueel materiaal voor je presentatie,productvoorstelling of debat. Totaaloplossing licht en geluid.


Heb jij het al meegemaakt? Je zit achteraan en verstaat niet wat er gezegd wordt? Of de spreker lijkt wel onthoofd omdat het licht slecht is afgesteld? Of je hebt zelf al een toespraak gehouden maar het geluidssysteem voor de toehoorders stoorde je omdat het niet in balans was met jouw monitor? Of tijdens de pauze liep iemand de beamer om?

Het is bij je seminarie, congres of toespraak voor je publiek belangrijk dat je boodschap duidelijk en verstaanbaar overkomt. Dit zorgt voor comfort bij je toehoorders en door dit goed gevoel heb je een beter resultaat voor je product of dienst. Betrouwbaar audiovisueel materiaal en correcte AV techniek is hiervoor een must. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Als spreker sta je uiteraard in de kijker . Door middel van aangepaste belichting zorgen wij voor een maximaal effect. Een mooie aankleding met de juiste belichting en decor geeft een fijn gevoel bij jouw toehoorders.Wat kleurlicht doet wonderen!

Geef je een powerpoint presentatie of speel je een video af? Zorg voor beamers met voldoende ansilumen.  

Heb jij graag volledige bewegingsvrijheid met een  headset of voel jij je zelfzeker met een handheld microfoon?

Heb jij een Q & A voorzien met jouw publiek? Zorg ervoor dat je niet enkel speakers vooraan hebt staan maar ook luidsprekers verder in de ruimte. Mensen die vragen stellen met de draadloze microfoon horen hun stem op deze manier niet vertraagd.

Een mooi afgewerkt podium met een doekje rondom, podiumtrap en tapijtvloer geeft een absolute meerwaarde.

Wij vinken samen met je af waar jij je het makkelijkst bij voelt. :)

Waarom werken met Hot & Cold?

  • Vooraf gaan wij duidelijk na wat jij voor ogen hebt zodat wij op deze basis de juiste keuze maken bij je congres, toespraak of seminarie voor licht en geluid en de bijhorende AV techniek.
  • We maken duidelijk afspraken op welk formaat (4/3 - 16/9) de projectie of video zal afspelen.
  • Een locatiebezoek zodat onverwachte dingen worden geĆ«limineerd.
  • We kijken na of er voldoende stroomvoorziening aanwezig is.
  • Misschien wil je wel dat alles "gestreamd" wordt zodat 15000km verder ook alles kan worden gevolgd.
  • Wij maken een "generale repetitie" zodat jij 's nachts lekker kan slapen.

Contacteer ons gerust met je idee, dan zullen we een afspraak maken voor een babbel.